En kronerulling

Filantroper

På VIPPS for leger uten grenser…og arbeidet de gjør på Gaza og blant mange av verdens glemte kriser!

Bli med å bidra til en kronerulling i regntunge fellesferien: ONOFF-kultur startet innsamling på Facebook og Twitter, og
vi håper at mange bidrar med små eller større kronebeløp til leger uten grenser, fordi:

Hver dag jobber tusenvis av leger, sykepleier, logistikere og andre ekspert på sine felt for å gi livreddende helsehjelp i over 70 land –
flesteparten er lokalt ansatte.

Leger Uten Grenser resier ut til områder med krig og konflikt, bistår land med svake helsesystemer og gir akutt nødhjelp etter naturkatastrofer og under sykdomsutbrudd. Ofte er Leger uten Grenser til stede i verdens glemte kriser – kriser som ofte havner utenfor medias søkelys.

Bare i 2021 ga vi helsehjelp til flere enn 12 millioner mennesker verden over. Nødhjelpsteamene våre rykket ut og vakinserte over 1,6 millioner barn mot meslinger, vi behandlet 2,6 millioner malariatilfeller, og vi assisterte ved 317.300 fødsler. I tillegg reddet teamene våre om bord på den norskeide søk -og redningsbåten Geo Barents 1900 mennesker på en av verdens dødligste migrasjonsruter.

Leger uten grenser er blant annet kåret til årest Per Gynt og vi trykker deres innsats å virke til vårt bryst. Vi har ikke deres ekstreme mot, men vi kan fremsnakke, formidle, og støtte deres arbeid. Samle inn penger på de steder der vi kan.

På vegne av ONOFFkultur – Tone Berg, 9.7.24

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *