ON_OFFkultur

Filantroper
Prøv en kreativ nisje-arrangør? Til en kunde eller ansatt som fortjener hedring?
I 2021 arrangerer vi selskap for 12 personer, et kulinarisk og akustisk «matseminar». Et gyldent øyeblikk, og vi har virus sikkerhets tiltak.
ONOFFkultur tilbyr et unikt mannskap for hvert evvent. Free lancere, musikere, sjonglører, og av og til profesjonelle kulinører. Arrangement med ulike prisnivå, som bygges med forskjellige kulturpakker. Spennende lokasjoner har vi også. Vi har utearrangement med et sprakende bål.
Vi fortrekker italienske vinprodusenter, urter, planter og krydder som gir rene, intense «ganeopplevelser.»


Vi skaffer: artist, ordne billettsalg, medieomtale, facebook/instagram kampanjer. Trykksaker og promo matriell. Prosjektarbeid for kreative, fleksible..

«HVEM driver ONOFFKULTUR?
Trønderparet Tone og Jostein solidariske aktører med sosial profil.
Etter ON/OFF 2016, spurte våre europa-venner om vi kunne arrangere en klassisk konsert. Alf Wilhelm Lundberg, og Kathrine Rømmen spilte i startprogrammet, og Roberto Tascini 2 konserter helga 2017, i Lademoen kirke og på Ladekaia i. Prosjekt med utviklings potensialet, og sosial link til 3 europeiske land. Logistikk og kulturel kalender må kjennes, hvis vi skal satse på ny konsert i klassisk landskap .
Ila kirke hadde klassisk konsert samme kveld, og symfoniorkesteret fylte mange seter den kvelden.

10 år med frivillighet i Trondheim, på Pstereo, julemarked, verdensdagen for psykisk helse, styret i Leve, etterlatte av selvmord, viser engasjementet vårt for kulturbyen Trondheim. Valgåret 2021 må vi bedre strukturen til kultur, som er et viktig verktøy i samfunnsdebatten.

Kapitalismen truer planeten, som gjester her på kloden, er det på tide at vi opptrer som bedre gjester. ONOFFkulturs bonus er å få kultur til å bli en samfunnsnyttig oppgave. Verdiskapingen vi søker, er en sosialøkonomisk symfoni. Kultur kan formidle politisk struktur. Ta avstand fra den «umusikalske» adferden på jorda, ONOFFkultur ønsker å sette en bedre TONE:

«ONOFFkultur jobber, lære på veien, i direkte praktis.
En rød tråd som skaper «onoff-atmosfære», uten «perfeksjon.»ONOFFkultur, en brobygger folk inn fra utenforskapet.
ONOFFprosjekter et kultur påfyll i CV’en, og styrke tro på egne muligheter.
Vår virksomhet tenker som Petter Nyquist, i hvert prosjekt skal gi spennende oppdrag til mennesker utenfor samfunnet.

Det globale viruset restriktive rammer for bevegelse og omgang i samfunnet. Covid-19 holdt oss i midtnorge siden november 2019. Vise solidaritet med de sårbare i CORONApandemien er viktig.
I 2020 søker vi tilskudd hos enheter som støtter filantropiske prosjekt. Musikkvenner i europa ønsker å komme tilbake til Norge, når det er trygt.
Vi vil at Petter Nyquist’s arbeid skal videreføres i vårt arbeid i kulturen. Vi inviterer dem som har og får lite med på kulturprosjekt. De utafor, skal innafor.På våre 4 skuldre ligger mer enn totalt 50 års arbeidslivserfaring, og er plattformen.
Ulike verv i organisasjoner, og styreverv, har tilført sterkt samfunns perspektiv.

ONOFFkultur fokus på psykisk helse, og aktivisering går mot sårbare grupper, som vi inkluderer via kulturarbeid. Mat, musikk og kunst er hovedingrediensene, som kobler opp mot et sterkt lokalt nettverk. Servere “måltider” for ALLE e sanser er blodet til onoffkultur. En rød tråd i konstant utvikling.

Mat: for grupper mellom 8 og 16 personer vi tilby en 3 retters, innen fugl, fisk, og storfe og vegetar. Vi lager betennelsesdempende mat (omega3) sitron, lime og appelsin som syrlig og sødme tilsettere. Anbefaler sopp, jordskokk som tilbehør til storfekjøtt. Vi tilbyr menyplanlegging.

Jostein: Byggfagbrev, elektroingeniør og pedagogikk.
Styreleder i NeitilEU SørTrøndelag, vara styremedlem Leve. 
Tone = webdesigner, markedsfører, journalistikk, 10 år i psykisk helse, ulike verv politisk og i Leve. Portefølje i Ditt Distrikt, gode salgsresultater. Helseskribent i digitale medier. 
Erfaringskonsulent 3 år i ambulant psykiatrisk rehabiliterings team. PART