ON_OFFkultur

Filantroper

Redigert – 17 Oktober 2021

Vi har vår egen plattform, hvor vi arrangerer unike møter med samfunnsaktører. Noen ganger lager vi mat og henter inn musikk.

Vi syns det er viktig med empati og omtanke, å hedre folk som bidrar i lokalsamfunnet. Kanskje en organisasjon, eller en ideell sak noen brenner for?

Vi finner riktig lokale, og folk. Sammen skaper vi en kveld, som du husker. Et prosjekt vi kaller Samfunnsmiddag*, en pilot er snart ferdig, som dokumentar. 2022 kan bli ditt år, kontakt onoffkultur, så rammer vi inn ditt gyldne øyeblikk.

Vi er 50 pluss, har et stort nettverk i organisasjoner & kjenner mange freelance, musikere, og profesjonell kokk, hvis du ønsker det. Vi har spennende lokasjoner, i stor frihet med profil som politisk uavhengig. Våre verdier er tydelige; «ta vare på natur og dyr i et humanitært perspektiv»
Vi liker utearrangement, under stjernehimmelen, og et sprakende bål.
Med italienske vinprodusenter, urter, planter og krydder som gir rene, intense «ganeopplevelser.»


Nye prosjekt blir i 2022, da ordner vi artist, billettsalg, medieomtale, facebook/instagram kampanjer. Trykksaker og plakat matriell. Det er ikke mer kapasitet i 2021 .

«HVEM er ONOFFKULTUR?
Trønderparet Tone og Jostein, samfunnsaktører med
sosial profil. Vi er politisk uavhengige, vår virksomheten er nonprofitt.

Vi er førtidspensjonerte, men bruker restkapasiten ideelt. Vi søker støtte til våre prosjekter, med samfunnsinnhold innen
Konseptet heter ONOFFkultur, med max 4 prosjekter årlig.

 Da ON/OFF 2016, var ferdigble vi bedt om å arrangere en klassisk konsert. Vi svarte ja, etterhvert, og inviterte to gitarister fra Trondheim, Alf Wilhelm Lundberg, og Kathrine Rømmen, som varmet opp for den Italienske proffessor (i klassiske musikk) Roberto Tascini Han hadde 2 konserter den helga 2017, både i Lademoen kirke og på Ladekaia. Prosjekt med utviklings potensialet, og sosiale linker til 3 europeiske land. Logistikk og kulturel kalender må kjennes, hvis vi arrangerer ny klassisk konsert .
Lærepenge:
Ila kirke var det klassisk konsert samme kveld, og TSO/symfoniorkesteret trakk majoriteten av seter den kvelden.

11 år med frivillighet i Trondheim, på Pstereo, julemarked, verdensdagen for psykisk helse, flere styreverv, begge er etterlatte av selvmord, bidrar til en holdningskultur i Trondheim. Valgåret 2021 må få frem at kultur er viktig, et verktøy i samfunnsdebatten. Du må ikke spille et instrument, eller være akademiker for å drive med kultur. Kulturen ligger i hjerte, og vi ønsker sterkt å bidra med noe, eller av og på,
det betyr ONOFFkultur. Det monner å gjøre noe.