ON_OFFkultur

Filantroper

Redigert – 18 juli 2021

lager vår egen kreativ nisje, en annerledes aften med mat og kanskje musikk. Har du en kunde eller ansatt som skal hedres?
Vi lager for max 12 personer, et kulinarisk og akustisk «matseminar». Et gyldent øyeblikk, hvor vi har virustiltak.
ONOFFkultur har spennende mannskap for hvert evvent.
Vi er i 50 åra, og kjenner ganske mye folk.
Free lancere, musikere, en profesjonell kokk, hvis det trengs. Spennende lokasjoner, og med stor frihet er vi politisk uavhengig. Men en tydelig holdningskampanje som sier; «ta vare på natur og dyr i et humanitært perspektiv»
Vi liker best utearrangement, under stjernehimmelen, og et sprakende bål.
Vi kjenner best italienske vinprodusenter, urter, planter og krydder som gir rene, intense «ganeopplevelser.»


Nye prosjekt blir i 2022, da ordner vi med artist, billettsalg, medieomtale, facebook/instagram kampanjer. Trykksaker og plakat matriell. 2021 er kapasiteten brukt opp .

«HVEM er ONOFFKULTUR?
Trønderparet Tone og Jostein, samfunnsaktører med
sosial profil. Vi er politisk uavhengige, vår virksomheten er nonprofitt.

Vi er førtidspensjonerte, men ønsker å bidra med vår restkapasitet. Prosjekter der kostnadene må gå i null, og vi driver ingen helårsvirksomhet.

Når

 Da ON/OFF 2016, dugnaden var ferdig, spurte Ulrich Coppel om vi kunne arrangere en klassisk konsert. Vi svarte ja, etterhvert, og inviterte to gitarister fra Trondheim, Alf Wilhelm Lundberg, og Kathrine Rømmen, som varmet opp for den Italienske proffessor (i klassiske musikk) Roberto Tascini Han hadde 2 konserter den helga 2017, både i Lademoen kirke og på Ladekaia. Prosjekt med utviklings potensialet, og sosiale linker til 3 europeiske land. Logistikk og kulturel kalender må kjennes, hvis vi arrangerer ny klassisk konsert .
Lærepenge:
Ila kirke var det klassisk konsert samme kveld, og TSO/symfoniorkesteret trakk majoriteten av seter den kvelden.

11 år med frivillighet i Trondheim, på Pstereo, julemarked, verdensdagen for psykisk helse, flere styreverv, begge er etterlatte av selvmord, bidrar til en holdningskultur i Trondheim. Valgåret 2021 må få frem at kultur er viktig, et verktøy i samfunnsdebatten. Du må ikke spille et instrument, eller være akademiker for å drive med kultur. Kulturen ligger i hjerte, og vi ønsker sterkt det å bidra med noe, eller av og på, som for oss betyr ONOFFkultur. Det monner å gjøre noe.